Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:51 93 49 68

Send os en e-mail
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Om SoftGenie

SoftGenie handler med elektroniske produkter og services.  

Vores produktsortiment indeholder blandt andet sensormoduler og andet tilbehør til Arduino og Raspberrypi.  Vi leverer services som for eksempel hjælp til opbygning og programmering af embedded systemer, herunder også fremstilling af prototype print.  

Embedded systemer kan for eksempel være automatisering, overvågning, dataopsamling, fjernstyring, eventuelt via smartphone, tablet eller computer.  Målgruppen er både hobbyfolk, som synes, det er spændende at udvikle embedded systemer, og virksomheder som har brug for færdige embedded systemer eller hjælp til selv at udvikle disse.

 Intentionen er, at der til alle moduler, som kan købes her, medfølger et ”Proof of concept” projekt, med diagram og programeksempel.  Eksemplerne vil tage udgangspunkt i et Arduino processorkort.  Ud over denne starthjælp kan der tilkøbes hjælp til egne projekter, eller et færdigt projekt kan udvikles efter din beskrivelse.